14 december Sweet Soul Christmas in Benevia Dordrecht!!!

  • Door admin
  • 16 oktober 2018
  • Reacties uitgeschakeld voor 14 december Sweet Soul Christmas in Benevia Dordrecht!!!

Hier hebben we heel veel zin in. Onze eigen kerstfeestje vindt dit jaar plaats in muziekcentrum Benevia (Dordrecht) met o.a. lekker dansbare kerstliedjes in ‘Soul stijl’.

Zet 14 dec. in ieder geval vast in je agenda mocht je zin hebben om een avondje in kerstsferen te swingen!

Klik hier voor tickets

Soulmuziek is de belangrijkste bron van inspiratie voor de 12-koppige band Urban Heat. Bijna iedere soulartiest heeft zich weleens gewaagd aan het schrijven en vertolken van kerstnummers. Dit heeft al vele pareltjes opgeleverd. Met dat gegeven werd een paar jaar geleden het idee voor de Sweet Soul Christmas show geboren.

In 2016 vond de allereerste show plaats in het mooie theater van Hendrik-Ido-Ambacht. Met niet minder dan twintig muzikanten op het podium en de bijdrage van een heus gospelkoor werd direct de toon gezet. Heerlijke soulmuziek in kerstsfeer, het blijkt een uitstekende combinatie te zijn. Dat smaakte naar nog veel meer! Dit jaar staan er dan ook al drie shows gepland: in Goirle (besloten), Budel en natuurlijk onze thuisbasis Dordrecht.

De Sweet Soul Christmas show in Dordrecht vindt plaats op de avond waarop ook de Dordtse kerstmarkt van start gaat. Vrijdag 14 december 2018 om 19:30 uur opent Benevia Muziekcentrum haar poorten voor dit aanstekelijke evenement. Om 20:15 uur start de show. Zoals gebruikelijk worden de drie Urban Ladies bijgestaan door een ijzersterke backline, bestaande uit drummer, bassist, twee gitaristen, toetsenist en een spetterde, vier man sterke blazerssectie. Daarnaast zijn er dit jaar weer grote talenten uit onze eigen regio bereid gevonden om een vocale kerstbijdrage te leveren.

De bandleden van Urban Heat kijken met heel veel muzikaal plezier uit naar dit mooie evenement en hopen u graag als gast te mogen verwelkomen.

Categorieën: nieuws

Reacties zijn afgesloten.