3 maart ’23: Muziekpodium DJS

Muziekpodium DJS heeft een vast programmaonderdeel onder de naam Homegrown. Iedere editie staat in het teken van een lokale band die bezig is met jazz, soul, blues of wereldmuziek.
Elke maand goede muziek uit de regio, met op vrijdagavond 3 maart de band Urban Heat.

Urban Heat is een twaalfkoppige soul- en Motown-formatie uit de Drechtsteden met drie zangeressen (de ‘Urban Ladies’), een spetterende blazerssectie en een opmerkelijk en heerlijk dansbaar repertoire met songs van onder meer Donna Summer, Supremes, Aretha Franklin, Pointer Sisters, The Trammps, James Brown en nog veel meer.

De band is tien jaar geleden opgericht door drie Dordtse muzikanten die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend in de muziekwereld. Inmiddels is Urban Heat uitgegroeid tot een flinke formatie met trouwe en enthousiaste fans. Centraal in de band staan drie geweldige zangeressen die ieder met hun eigen stemgeluid een perfecte harmonie laten horen. Urban Heat speelt bekende soul-, Motown- en disco-covers in frisse, eigen arrangementen. Als kers op de taart maakt de uit vier personen bestaande blazerssectie er iedere keer weer een eigen feestje van.

VRIJDAG 3 MAART 2023 VAN 21:00 – 00:00

Muziekpodium DJS Dordrecht

Grotekersksplein 1, 3311 CC Dordrecht