Live-registratie Get Rhythm

Een nieuwe band uit de Drechtsteden met een opmerkelijk en heerlijk dansbaar repertoire staat te popelen om uit het repetitiehok te komen. De uit 12 personen bestaande formatie neemt je mee door de muziekgeschiedenis met een variatie aan funk en soulnummers, overgoten met een stevige rocksaus.

Op zondagmiddag 9 december start de promotiecampagne van URBAN HEAT met een live-registratie van enkele van onze nummers.

Je kunt hierbij aanwezig zijn, maar een waarschuwing is op zijn plaats. Tijdens deze kennismaking kan je gemakkelijk besmet raken met de URBAN HEAT koorts, waardoor je nog dagen lang last kan hebben van een brede grijns op het gezicht en lichte zenuwtrekken. Als je bereid bent dit alles te doorstaan, dan ben je van harte uitgenodigd!

ZONDAG 9 DECEMBER 2012 VAN 15:00 – 17:00

Get Rhythm Muzikantencentrum

Nikkelstraat 41, 2984 AM Ridderkerk