Sweet Soul Christmas 2018

De Sweet Soul Christmas show in Dordrecht vindt plaats op de avond waarop ook de Dordtse kerstmarkt van start gaat. Vrijdag 14 december 2018 om 19:30 uur opent Benevia Muziekcentrum haar poorten voor dit aanstekelijke evenement. Om 20:15 uur start de show. Zoals gebruikelijk worden de drie Urban Ladies bijgestaan door een ijzersterke backline, bestaande uit drummer, bassist, twee gitaristen, toetsenist en een spetterde, vier man sterke blazerssectie. Daarnaast zijn er dit jaar weer grote talenten uit onze eigen regio bereid gevonden om een vocale kerstbijdrage te leveren..


De bandleden van Urban Heat kijken met heel veel muzikaal plezier uit naar dit mooie evenement en hopen u graag als gast te mogen verwelkomen

VRIJDAG 14 DECEMBER 2018 VAN 19:30 – 23:55

Benevia Muziekcentrum

 Spirea 7, 3317 JP Dordrecht