Sweet Soul Christmas

Deze avond maakt theater Cascade haar reputatie, dat zij zowel bezoekers als artiesten een warm onthaal biedt, méér dan waar! Nog vóór u de zaal betreedt, wordt u ondergedompeld in een sprookjesachtig winterwonderland. Tijdens dit kerstgala wordt u verrast met de zoete stemmen van gospel- en soulkoor Heart & Soul Choir, de muzikale bravoure van stageband de Donuts en de swingende soul van Urban Heat. Tijdens deze muzikale reis zullen meer dan 20 muzikanten en 25 vocalisten het podium delen. Stilstaan zal onmogelijk blijken, maar mocht het wat te veel worden, dan kunt u in café Boven bijkomen.

Entree is inclusief hapjes en eerste twee drankjes. Kaarten (20 euro) zijn te bestellen via de website van Cascade.

ZATERDAG 10 DECEMBER 2016 VAN 21:00 – 00:00

Cultureel Centrum Cascade

Hoge Kade 50, 3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht