Sweet Soul Christmas Afterparty

Voor iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van dat Sweet Soul kerstgevoel, organiseren we nóg een avond bomvol soul, maar met die onmiskenbare ’touch of Christmas’. Wederom zullen onze drie Urban ladies Nadine, Diana en Mirjam het podium betreden. Bijgestaan door hun vaste backline en een spetterende blazerssectie, zullen ze zorgen dat het Dolhuis, voor de laatste maal in 2016, wordt getrakteerd op een heerlijk dansbare mix van soul, disco en kerstklassiekers. Kaartjes kosten slechts 5 euro. Voorverkoop: Geef je bestelling door via een facebookberichtje of via info@urbanheat.nl.

DISCLAIMER: Een waarschuwing is op zijn plaats. Je kunt gemakkelijk besmet raken met de Urban Heat koorts, waardoor je nog ver in 2017 last kunt hebben van een brede grijns op het gezicht en lichte zenuwtrekken. Als je bereid bent dit alles te doorstaan, dan ben je van harte uitgenodigd.

VRIJDAG 30 DECEMBER 2016 VAN 21:00 – 00:00

Dolhuis

Dolhuisstraat 55, 3311 VE Dordrecht